Reserveer op +31681161669

Mercedes S-klasse

Mercedes S-klasse

3 Passengers
Verwarmde stoelen
On Board Wi-Fi
Phone Charger USB port
Airco
Auto overzicht

Beter dan een Mercedes S wordt het niet – tot er een nieuwe S komt.

Een olifant mag je niet direct als het toppunt van stroomlijning zien, maar naast een mammoet is het een mooi slank beest. Zo verhouden zich de oude en nieuwe S. Iets kleiner, met veel meer rondingen, golvende koplampen en scherp aangepunte achterlichten toont de nieuwe S veel vriendelijker en dynamischer dan het oude S-kasteel.
Blijft over: nog altijd een auto van dik vijf meter lang. Gelukkig blijft de ster voorop staan, zodat je van achter het stuur een aardig vermoeden hebt tot waar de neus loopt. De ronde derrière van de nieuwe S is helemáál niet te overzien. 
Heel mild ondersturend laat het gevaarte zich schrikbarend hard de bocht door jagen. De heel lichte en weinig directe besturing geeft meer gevoel dan in de vorige S.
Achterin heeft de S nu een derde hoofdsteun en rolgordel. De hoofdsteunen achter zijn niet meer alleen met een drukknop op het dashboard wegklapbaar, ze kunnen ook weer statig elektrisch opklappen (extra). Eveneens nieuw is een “instapstand” op de elektrische stuurverstelling, die het stuur uit de weg schuift voor in- en uitstappen. Het zitcomfort van de erg modieus ogende stoelen bevalt we niet sportief maar comfort-gericht, ook hier.

Hij is top, dat staat vast. Mercedes gooide het over een heel andere boeg, en toch weer niet.
De oude mammoet is geëvolueerd tot een naar verhouding sierlijke olifant.

Keuze van service bij de auto 
  • Van A naar B service
  • Prive chauffeur service
  • Airport transfer service
  • Nachtleven service
  • Buitenlands transfer/transport
  • Tours